Javna drama: Bivša zvijezda serije Uvod u anatomiju napao Katherine Heigl

Piše: Preuzeti tekst

Isaiah Washington, bivša zvijezda serije „Uvod u anatomiju“ prozvao je na društvenim mrežama bivšu kolegicu Katherine Heigl. Njih dvoje su glumili zajedno na početku serije, a Washington je otkrio da mu je jednom prilikom rekla da mu nikada ne treba dozvoliti da javno govori.

-Ova je žena jednom izjavila da mi nikad više ne bi trebalo dopustiti da javno govorim. Svijet se tada složio s njom i prosvjedovao zbog mog posla. Volio bih da sam 2007. godine bio na Twitteru jer nikada neću prestati zagovarati slobodu govora- napisao je Washington uz fotografiju glumice.


Naime,ovo nije prvi put da se dvoje glumaca našlo u javnoj drami. Heigl je prethodno tvrdila da je Washington pokazao homofobno ponašanje prema njihovom kolegi T. R. Knightu na snimanju. U roku od nekoliko mjeseci ABC je objavio da Washington neće glumiti u sljedećoj sezoni serije.

Izvor:Index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti