Goca Tržan: Moja kćerka ne komunicira s ocem, gleda ga samo na TV-u

Piše: Preuzeti tekst

Pjevačica Goca Tržan otvorila je dušu o kćerki Leni, koja je proljetos napunila 13 godina, a koju je dobila u braku sa učesnikom reality show programa “Parovi”, Ivanom Marinkovićem.

Goca je priznala da njena nasljednica već dugo nema nikakav kontakt sa ocem.

– Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem. Zato što je on u realitiyju već tri godine. Iz tog realitiyja ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju sa njim – kazala je Goca u svom show programu “Moj savršeni brak”, pa iznijela šta želi da bude drugačije kod njene mezimice.

– Hoću da promijenim pristup prema njoj. Kakve veze ima što je odlična? Ima četiri četvorke, i to ne zato što ne zna, nego zato što nije pipnula ništa. Hoću da svakog mjeseca pročita dvije knjige i nauči deset novih riječi – rekla je, pa se nadovezao njen sadašnji muž Raša.

– Malo ćemo da je pritegnemo sad, kažemo joj lijepo. Nema izlazaka toliko, sat i po je dosta, oduzmemo joj ono što najviše voli i to je to – kazao je Gocin suprug.

Izvor: alo.rs 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti