Video Pamele Anderson u bijelom ruši rekorde gledanosti

Piše: Preuzeti tekst

 

Iako su je mnogi napadali da je u posljednje vrijeme upropastila sebe raznim estetskim intervencijama, najpopularnija “čuvarka plaže”, Pamela Anderson i u svojoj 53. godini diže prašinu šta god da uradi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson)

Tako je i ovaj put, čuveni crveni kupaći zamijenila elegentnom haljinom i još jednom pokazala šta je to zbog čega joj se ljudi širom svijeta već godinama dive. Njen video na Instagramu u rekordnom roku dobio je više od 55.000 pregleda.

Kako je objasnila, snimak je nastao prije cijele situacije s pandemijom Corona virusa, a komentari o tome koliko joj dobro stoji su odmah počeli da se nižu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson)

Ko je dizajner ove fenomenalne haljine glumica nije otkrila, a da joj bijelo jako dobro stoji pokazala je i prije tri godine kada je ponijela haljinu Meline Džinović, veoma jednostavnu i efektnu.

 

U kupaćem ili u haljini Pamela je pokazala još jednom da uvijek izgleda odlično.

Izvor:Srbijadanas.com

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti