Vincent Cassel i na prepunoj plaži ne može odoljeti 30 godina mlađoj supruzi

Piše: Preuzeti tekst

AFP

Kao što je to i uobičajeno za njega francuski glumac Vincent Cassel i ovu zimu provodi u Brazilu, gdje uživa u vrućinama na pješčanoj plaži, a društvo mu, pravi 30 godina mlađa supruga, francuska manekneka Tina Kunakey, koja ga i dalje iz dana u dan opčinja svojom ljepotom.

Društvo im pravi njihova jednogodišnja kćerkica Amazonie, ali i Casselova 10-godišnja kći Leonie, koja im pomaže oko malene sestrice. Leonie je Vincent Cassel dobio u svom bivšem braku, onom sa slavnom Monicom Bellucci, a osim nje, bivši supružnici imaju i 16-godišnju Devu, koja je već krenula majčinim stopama i bavi se manekenstvom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

No, veliku pažnju je izazvala atraktivnaj, 23-godišna Tini Kunakey, koja je svoju tamniju put dodatno istaknula bijelim jedinodijelnim kupaćim kostimom, popularnog ‘brazilian cut’, a čemu nije mogao odoliti ni slavni glumac. Dok mu je sjedila u krilu, Vincent je uzeo mobitel i odlučio ‘ovjekovječiti’ njezinu pozadinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hot news 2020 (@2020_news_famous)

Nakon toga, malo su se poigrali s jednogodišnjom Amazonie, Cassel je potom angažirao masera na plaži, a na kraju su Tina i 10-godišnja Leonie noseći najmlađu članicu porodice udaljile se s plaže.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još