Svi pričaju o Luni, a kako izgleda Nina Đogani?

Piše: L. B.

Foto: Kurir.rs

Mlađa kćerka Anabele Atijas, Nina Đogani (15) postala je veoma popularna zahvaljujući sestri Luni, te je svaki njen potez veoma zapažen.

Nina Đogani

Porodica Đogani postala je poznata po svojim čestim učešćima u reality show programima u kojima su iznsili svoj prljav veš, pa se o porodici svašta saznalo. Anabela je iskreno govorila i  o nasilju koje je njena ćerka Nina doživela i dala svoje mišljenje o tome kako stati na put nasilnicima.

– Javno sam podržavala “Aleksin zakon” i smatram da se delikventi trebaju kažnjavati, ne samo oni, i njihovi roditelji. Kada sam ja imala problem sa mojom ćerkom ja sam se obratila školi. Pogrešila sam što nisam roditeljima… Mnogi roditelji nisu u stanju da prihvate da im deca prave probleme i da su nasilnici.Išli su za mojom kćerkom i dobacivali joj: “Majka ti jeovo’, otac ti je ‘ono’” Gurali su je, unosili su joj se u lice – prisjećala se pjevačica.

Nina Đogani veoma je atraktivnog izgleda te privlači pažnju mladića, međutim, njeno srce je već nekoliko mjeseci zauzeto.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti