Momčilo Otašević: Stigao je sin

Piše: Preuzeti tekst

Porodica crnogorskog glumaca Momčila Otaševića i njegove supruge Jelene Perčin bogatija je za još jednog člana. Naime, pored kćerkice Maše, Jelena je jučer na svijet donijela i zdravog dječaka, prenose srbijanski mediji. Iako je termin porođaja bio u decemebru, dječak je odlučio da malo porani. Jelena je sina rodila u istoj bolnici gdje i dvogodišnju kćerkicu Mašu, a Momčilo je sve vreme bio uz svoju voljenu suprugu.

– Šalim se s drugovima da meni nije trebala Corona da bih imao dijete. Prvog dana kad sam došao iz samovoljne izolacije, samo što sam ih izljubio, Jelena mi je rekla: “Idi kupi test za trudnoću, drugačije osećam mirise.”. Test je bio pozitivan. Mislim da je to tada bio jedini pozitivan test kome bi se čovjek obradovao. Onda je u maju “nifty” test pokazao da ćemo dobiti sina. Igrom slučaja, to smo saznali baš na „Dan nezavisnosti Crne Gore“– ispričao je svojevremeno crnogorski glumac.

Izvor: Hello.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti