Bolna ispovijest pjevačice nakon gubitka bebe: Junački se borila da stigne na ovaj svijet

Piše: Preuzeti tekst

Slavna pjevačica Christina Perry, jučer je s velikim bolom i tugom podijelila s pratiteljima vijest o gubitku bebe, za koju je u prethodnom periodu najavljivala da bi mogla stići ranije.

– Sinoć smo izgubili našu curicu. Rodila se u tišini nakon što se junački borila da stigne na ovaj svijet. Sada je u miru i zauvijek će živjeti u našim srcima – napisala je pjevačica na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by christina perri (@christinaperri)

Fotografija na kojoj sa suprugom Paulom Costabileom drži prstić kćerkice nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa ni one najtvrđeg srca. Perri je prošle sedmice hospitalizirana nakon što su joj utvrđene komplikacije u trudnoći.

– Ništa ne ide po planu. Beba ima teškoća pa ću biti ovdje dok ne stigne što će se možda dogoditi uskoro – napisala je tada, a onda se saznalo da njena nerođena kćerka ima atreziju jednjaka zbog čega je trebala biti podvrgnuta operaciji odmah po rođenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by christina perri (@christinaperri)

To je razvojna mana kod koje je jednjak uzak ili završava slijepo te se ne spaja sa želucem kako bi trebao. Inače, Perri i njezin suprug imaju dvogodišnju kćer Carmellu Stanley te je u januaru ove godine izgubila jednu trudnoću nakon jedanaest sedmica, a vijest o novoj trudnoći obznanila je u julu.

Izvor: Večernji.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti