Ovako izgleda brat Lepe Brene: O njemu je rijetko govorila u javnosti, a samo rijetki znaju da se bavi muzikom

Piše: Preuzeti tekst

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda na Balkanu Lepa Brena rođena je u Tuzli pod imenom Fahreta Jahić, a nikada nije krila da je vezana za porodicu. 

I dok za nju mnogi znaju, ono što malo ljudi zna jeste da je Brena (nadimak joj je dao trener košarke kod kojeg je trenirala) najmlađa od troje djece – njen otac Abed i majka Ifeta dobili su i sina Faruka i kćerku Faketu.

Brena do 2016. godine nije isticala da je njen stariji brat i te kako nadaren za muziku, a onda ga je predstavila tokom šou-programa “Nikad nije kasno”, u kome je on učestvovao.

– Moj brat Faruk Jahić kao učesnik – napisala je Brena tada uz zajedničku fotografiju. Ni nakon “Nikad nije kasnotakmičenja Faruk nije ostao u javnosti, te je nastavio da se bavi sviranjem, dok je pod reflektorima ostala Brena.

 

Izvor; Telegraf.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti