Ljubav s TV ekrana i u stvarnom životu: Zaručili se glavni glumci serije “Zakletva”

Piše: Preuzeti tekst

Informacija o vezi glavnih protagonista serija „Zakletva“, Gokberka Demircija i Ozge Yagiz je objavljena nakon što je Ozge napustila projekat. Mlada glumica se ne pojavljuje u novoj sezoni ove serije, već ima novu ulogu u potpuno novoj seriji. Yagiz će se pojaviti u novoj seriji za mlade, „Sol Yanim“, koja je već počela s emitovanjem. Gokberk je ostao u seriji Yemin, koja ne stoji baš sjajno kada je gledanost u pitanju.

U četvrtak prošle sedmice Demirci je glumici postavio jedno od najvažnijih životnih pitanja. Zaprosio je svoju devojku a ona je pristala! Ozge je rekla „da“ a svoju radost podelili su i na Instagramu, te od tada redovno dijele fotografije na ovoj društvenoj mreži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gökberk Demirci (@gokberkdemirci)

Izvor: tvexposed.net

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti