Kako najzgodnija žena svijeta izgleda u 7. mjesecu trudnoće: Paparazzo fotografije

Piše: Preuzeti tekst

Američka manekenka i glumica Emily Ratajkowski, jedna od najatraktivnijih žena svijeta uživa u trudničkim danima, a nedavno su je paparazzo fotografi uhvatili u šetnji Los Angelesom, dok joj ej društvu pravio suprug Sebastian Bear-McClard s kojim je u braku su od februara 2018. godine.

Emily je u sedmom mjesecu trudnoće uskočila u udobne, sportske komade odjeće – crne duboke helanke i kratak top u kom je pokazala i malo gole kože, a narandžaste patike bile su kontast tamnoj kombinaciji.

Uske helanke istakle su poveći trudnički stomak ove 29-godišnjakinje, a čini se da joj drugo stanje prija, jer i dalje izgleda sjajno!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Models Event&Street Styles✨ (@modelsstylex)

Emily rado pokazuje svoj stomak. Na Instagramu često dijeli fotografije na kojima je stomak u prvom planu. Ipak, nije odustala ni od provokativnih slika, pa tako često pozira golišava.

Manekenka je nedavno izjavila kako želi da njeno dijete tokom odrastanja samo odluči kog je spola.

“Volimo da kažemo – ne želimo da znamo spol djeteta do njegove osamnaeste godine, a ono će nas samo obavijestiti do tada”, istakla je buduća mama.

Ona je dodala i da je trudnoća vrlo intimno iskustvo u kom je žena na kraju svega – sama.

“Trudnoća je stanje usamljenosti. To je nešto što žena podnosi sama, bez obzira na okolnosti. Uprkos tome što imam puno ljubavi od partnera i prijateljica koje sa mnom dijele detalje svoje trudnoće, na kraju sam sama sa svojim tijelom dok prolazim sve ovo – rekla je ona  nedavno za “Vogue”.

Izvor: Žena.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti