Ko je Mohamed za kojim su poludjele žene širom svijeta

Piše: Preuzeti tekst

Egipatski  pjevač i glumac Mohamed Ramadan (32) je najveća zvijezda koja ima milione pratilaca. Naime, Mohamed je još kao vrlo mlad momak počeo da glumi u školi. Karijeru je započeo malim ulogama u TV serijama poput “The Cindrella”, sve dok nije dobio veliku ulogu u filmu “Reci mi, Shahrazad”.

Zatim je glumio u filmovima egipatskih producenata Mohameda i Ahmeda El Sobkija, što ga je učinilo jednim od najvrijednijih glumaca na Bliskom istoku.

Njegova pjesma “BUM BUM” je postala veliki kako arapski, tako i internacionalni hit i ima skoro 162 miliona pregleda na Youtubeu. Osim te pesme, veliki hitovi su mu i “Ensay” i “Corona virus” koju je posvetio novonastaloj situaciji tokom pandemije korona virusa.

Na Instagramu ga prati 15, 2 miliona pratilaca. Glumac je oženjen i ima troje djece.

Izvor: Telegraf.rs

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti