Komentar na Igorovu fotografiju izazvao pažnju: „Bio si tu tačno toliko, koliko je trebalo, a sada nastavi sam“

Piše: Redakcija

Brak Severine i Igora Kojića već neko vrijeme je pod znakom pitanja. Mjesecima se ovaj par ne oglašava kada je u pitanju status njihovog braka, a žive razdvojeno, Severina je  Hrvatskoj, a Igor u Srbiji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

Ovih dana se spekuliralo i o navodnoj vezi Severine sa vlasnikom vinarije. Igor Kojić je na svom Instagram profilu objavio fotografiju uz opis da na laži ne želi više komentirati.

Nakon ovoga su se oglasili njegovi pratioci, koji su mu na Instagramu pružili podršku ispod fotografije koju je objavio.

-Raspravljati o poluistinama je poput ubijanja komaraca na obrazu. Možda ih ne ubijete ili ne, na kraju je sigurno samo to da ćete se ošamariti – napisao je Igor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)


A onda mu je jedan od pratilaca poručio sljedeće:

– Bolje je što prije shvatiti i imati mir, svoj užitak, ti i u ovim danima kad se iscjeljuješ i pronalaziš se, tragaš, uživaj u tome, a nju prepusti njoj. Bio si tu tačno toliko, koliko je trebalo, a sad nastavi sam. Divan si ti kao čovjek i pusti sve niz rijeku  – glasio je komentrar jednog od pratilaca, ali Igor nije odgovorio.

Također jedan od fanova je  komentirao kako je ovom fotografijom sve rekao.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti