Za nepovjerovati kako se Severina obukla usred zime i prošetala Zagrebom

Piše: Redakcija

Pjevačica Severina Kojić privlači pažnju gdje god se pojavi, kako svojim izgledom, tako i upečatljivim modnim kombinacijama. Ovih dana se Zagrebom prošetala u dugoj crvenoj haljini s gumbima, što je zabilježila i fotkom na Instagramu.

“Ono kad ti ležeći policajac čuva leđa”, napisala je u opisu fotografije i dodala svoje prepoznatljive hashtagove #volimstosevolimo i #ljubavseljubavljuvraca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Njeno chic izdanje pohvalile su pratiteljice, uz jednu iznimku. Dio pratitelja uočio je kako pjevačica unatoč niskim temperaturama nosi sandale pa su je nazvali hrabrom. “I ja ću danas sandale, idealno je vrijeme”, “Prehladit ćeš se, ženo. Bose noge”, “Ajoooj, vani baš hladno, a sandale. Hrabra je”, “Seve, ledeno je, čuvaj se”, samo su neki od komentara.

Unatoč hladnoći, druge su pratiteljice pohvalile njen stil i raspitivale se gdje mogu nabaviti haljinu i sandale.

Izvor: Net.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti