George Clooney priznao da je napravio „glupu“ grešku u odgoju djece

Piše: Preuzeti tekst

George Clooney našalio se da su on i supruga Amal napravili “glupu” grešku u odgoju svojih trogodišnjih blizanaca Alexandera i Elle.

Tokom gostovanja u showu Jimmy Kimmel Live! Clooney je otkrio da njihova djeca, uprkos godinama, znaju jako dobro italijanski. On i Amal ne znaju.

-Napravili smo glupu grešku da govore italijanski. Pritom mislim da ga govore tečno s tri godine. Ja ne govorim italijanski, moja žena ne govori talijanski tako da smo ima dali oružje- rekao je.

Dodao je da zbog toga imaju problema sa zadacima poput čišćenja sobe.

-Ja im kažem da odu očistiti sobu, a oni odgovore: ‘Eh, papa stranzo'”, ispričao je i našalio se da je on iz Kentuckyja pa je njemu i engleski drugi jezik.

Otkrio je i da mu se tokom pandemije promijenio život pa je sam morao obavljati kućanske poslove poput pranja rublja, podova i suđa. Na Kimmelovo pitanje je li u tim poslovima bio uspješan odgovorio je: “Vjerojatno ne, ali barem sam neko vrijeme bio zaposlen. I nisam ulazio u sobu u kojoj su djeca koja govore italijanski.”

Izvor: Index

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti