Nova ljubav ušetala u život Asli Enver

Piše: Preuzeti tekst

Popularna turska glumica Asli Enver  primjećena je blizu veterinarske kliknike s novim kućnim ljubimcem. Asli je zamolila novinare da ne prilaze blizu, jer se njen novi ljubimac i dalje jako plaši drugih ljudi. Glumica je nedavno usvojila psa iz skloništa za životinje. Pas je kako kaže jako umiljat, ali se plaši nepoznatih ljudi. Enver je uvjerena da će i taj problem brzo prevazići.

Asli Enver posjećuje prihvatilišta i skloništa za životinje svaka tri mjeseca. Donosi osnovne potrebštine i kako kaže to je već postala tradicija. Voli da vodi brigu o životinjima. Fotografije Asli i njenog novog ljubimca, nove ljubavi koja je ušetala u njen život, snimljene su iz daljine, kako je glumica i zamolila.

Izvor: Tvexposed.net

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti