Patila je zbog kilograma, a onda se pretvorila u Lepu Brenu

Piše: M. K.

Lepu Brenu kroz godine smo pratili i divili se njenom izgledu, koji je i danas, u njenoj 60. godini, besprijekoran. No, jedna od najvećih muzičkih zvijezda Balkana nije krila od javnosti ni da je držala dijete da bi svoje tijelo dovela do savršenstva.

U intervjuu za “Azru” prije nekoliko mjeseci ispričala je i kako je na početku karijete s majkom Ifetom šila kostime za svoje nastupe.

– Pošto je moja mama Ifeta bila profesionalna krojačica, za nju nije bio problem da sašije bilo šta za mene. U to vrijeme, kada sam skinula nekih 17 kilograma, zajedno smo sjedile, crtale i smišljale kostime. Pjevala sam, a kad god sam imala slobodan dan dolazila sam u Brčko i nas dvije smo vrijedno šile za to vrijeme. Kada sam smršala, pisalo se da su to bile velike operacije i kako sam vadila rebro…, međutim, kada imate 22 godine, ne morate da vadite ništa. S mojom visinom i idealnom težinom izgledala sam ne samo dobro, nego savršeno – ispričala nam je Brena.

A, kako je muzička diva izgledala u ranoj mladosti, donosimo kroz mini fotožurnal koji smo pronašli na Breninoj fan page Instagram stranici.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti