Ljubavne afere Meghan Markle izlaze na vidjelo

Piše: Preuzeti tekst

Nakon što je ušla u kraljevsku porodicu, život nekadašnje vojvotkinje, javnosti je uglavnom dobro poznat, no pažnju je sada privukao njen ljubavni život koji je imala prije Harryja i o kojem se zna puno manje. Nekoliko dana nakon udaje za princa mediji su pisali o njenom dvogodišnjem bivšem braku s američkim producentom Trevorom Engelsonom od kojeg se razvela zbog nepomirljivih razlika, a britanski The Sun sada je otkrio kako je vojvotkinja od Sussexa imala dosad nepoznatu aferu sa 37-godišnjim pobjednikom showa ‘X Factor’, muzičarem Mattom Cardleom.

The Sun je pisao kako su Matt i Meghan izmjenivali poruke na mobitelu i flertovali početkom 2016, godine, prije nego je tadašnja glumica upoznala svog budućeg supruga, princa Harryja. Muzičar je priznao kako mu je bilo zabavno s njom iako je njegovo upucavanje, kako je sam rekao, bilo čudno.

AFP

– Bila je to baš neobična situacija, vrlo čudna. I ne znam kako je uopće došlo do toga. Puno sam se smijao tome kasnije, ali mislim da je to nevjerovatno – započeo je Matt priznanje.

Rekao je kako je ljubavnu avanturu s Meghan započeo 2015. kad joj je poslao zahtjev za prijateljstvom na društvenim mrežama, jer mu je prije toga ‘zapela’ za oko ulogom u seriji Suits. No veza nije bila ozbiljna, naglasio je, niti je dugo potrajala zato što je ubrzo upoznao ženu koja ga je više privlačila, Amber Hernaman, s kojom je i danas u vezi.

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bi-KTbGHpZI/

Podsjetimo, veliku prašinu u javnosti digla je još jedna ljubavna veza koju je Meghan imala prije Harryja, i to sa celebrity chefom, Kanađaninom Coryjem Vitiellom. Mediji su za vezu saznali nakon što je Meghan počela hodati s Harryjem te su tvrdili da je još bila u vezi s Coryjem dok je upoznala Harryja, i da je s njim tek onda prekinula. Glasnogovornik vojvotkinje od Sussexa tada je rekao kako to nije istina i kako je Meghan vezu okončala prije nego se zaljubila u najmlađeg sina princeze Diane.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti