Dok čekaju prinovu: Na luksuznoj jahti u Istanbulu zaručili se Jelena Karagić i Sloba Vasić

Piše: A. Z.

Rođena Banjalučanka Jelena Karagić, Miss Earth BiH za 2017., studentica završne godine Medicinskog fakulteta, smjer stomatologija, trenutno uživa u sretnoj vezi sa srbijanskim pjevačem Slobom Vasićem. Nakon što su s pratiocima na Instagramu nedavno otkrili da očekuju djevojčicu, par za sve one koji ih prate na društvenim mrežama imaju jednako lijepa vijesti.

Naime, Jelena i Sloba trenutno se nalaza u Istanbulu na odmoru, a pjevač je sve isplanirao za najljepši dan u životu svoje djevojke. Njih dvoje krenuli su na vožnju Bosforom, a Jelena nije mogla ni naslutiti kakvo joj je Sloba iznenađene pripremio. Pazio je na svaki detalj kako bi njihove zaruke prošle savršeno.

Sloba je priredio iznenađenje Leli koja je čim je kročilana jahtu ugledala romantičan prizor. Baloni su bili svuda, a cijeli prostor bio je dekorisan u crvenoj boji. U pozadini je svirala pjesma “Anđele moj” Željka Samardžića. Pjevač je svoju djevojku čekao na palubi jahte, gdje je kleknuo i pitao je da se uda za njega na šta je ona potvrdno odgovorila, pa su se zagrlili i poljubili. Njih dvoje nisu skidali osmijeh s lica, a pjevač je emotivnom objavom raznježio sve.

– Rekla je “da”! Ovo nije samo čin formalnosti za mene! Ovo nije dan kada sam te samo pitao da se udaš za mene. Ovo je kruna mog života prije svega, ispunjenje mog sna i svakako kruna na našu ljubav! Koja je svakog dana sve veća! Za svu sreću koju si mi pružila, za svaki radostan trenutak, za svaki predivan dan, za svaku ostvarenu želju, za našu bebicu koja će još malo da nam se osmjehne! Za svo bogatstvo ovog svijeta, za tebe! Hvala ti na svakom ovom osećaju! Bilo je i teških dana. Bilo je dana kada ni sam sebe ne mogu da shvatim! Kada me ne bi podnio niko! Sve to si znala da istrpiš i da me prihvatiš ovakvog kakav jesam! Bez skrivenih mana i bez foliranja od prvog dana, pa do danas! Poklanjam ti prsten ljubavi, poštovanja i vječnosti! Presretan sam što te imam. Što si moja i što si sve! Sada kada si rekla “DA”, želim nam najljepši život, zdravu našu kćerkicu i još djece, želim ti poštovanja koje jedno drugom moramo da pružamo! Puno vjere i požrtvovanosti u zajednici, koje život kroji! Ali isto tako želim da živimo baš onako kako ti i ja želimo i da nam nikad niko i ništa ne postanu prepreka! Ja ću dati sve od sebe da te nikada ne iznevjerim! Voli te tvoj Bekan najviše na svijetu – napisao je Sloba na Instagramu.

Pročitajte još