Ljubav, poštovanje i povjerenje: Ilma Karahmet uživa u skladnom braku

Piše: A. Z.

Ilma Karahmet, mlada i talentirana pjevačica iz Kiseljaka, skoro preko noći je postala miljenica čitavog Regiona, zahvaljujući takmičarskom showu „X Factor Adria“. Kada je izašla na pozornicu i počela pjevati, publika i žiri su znali da ispred sebe imaju čudo od djevojčice, koja pjeva u rangu najvećih muzičkih diva. No, Ilma je tada imala samo 13 godina, iako je bila favorit, nije odnijela pobjedu. Od tada je prošlo gotovo sedam godina, Ilma se posvetla obrazovanju, vrijedno je učila i radila, kako bi postigla ono o čemu je oduvijek sanjala. Nakon toga prijavila se i za novi talent show naziva „RTL Zvijezde“, a da nije pogriješila, govori i činjenica da je odnijela pobjedu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ILMA KARAHMET (@ilmakarahmet)

Među osobama koje su oduvijek bile njen vjetar u leđa, zasigurno je njen suprug Sedin Lakača.

– Otkako sam u braku, mnogo mi je lakše u životu. Suprug i ja smo dosta organizirani i vodimo računa o svemu, pogotovo kada je riječ o mom poslu i našem zajedničkom životu. Suprugu sam zahvalna za sve, a posebno za neizmjernu pažnju, ljubav, iskrenost i podršku u poslu kojim se bavim, jednostavno uvijek je tu za mene da mi pomogne.Oni koji su pratili ovaj show mogli su vidjeti koju podršku sam imala od njega u toku cijelog takmičenja, a i u privatnom životu je tako. Negova podrška mi mnogo znači, te nekako sve ide lakše kada smo zajedno – kazala je Ilam u posljednjem intervjuu za naš magazin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ILMA KARAHMET (@ilmakarahmet)

Prije nekoliko dana Ilma je na Instagramu podijelila novu fotografiju sa suprugom Sedinom i još jednom dala doznanja koliko je njihova ljubav velika i koliko uživa u njoj.

– Ljubav, poštovanje i povjerenje – kratko je napisala ispod fotografije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti