Mustafa Sandal bez Emininog znanja donio odluku o sudbini zajedničke imovine

Piše: Redakcija

Pošto više niko ne živi u nekada zajedničkoj vili Mustafe Sandala i Emine Jahović na azijskoj strani Istanbula u kojoj su proveli prelijepe trenutke dok se nisu razveli, pjevač je donio odluku o sudbini ove luksuzne nekretnine. No, navodno se Emina ne slaže s Mustafinom odlukome da proda skupu imovinu pa je došlo do svađe.

– Emini ta kuća budi lijepe uspomene na djecu i lijep period braka. Baš se rastužila kad je čula da Mustafa prodaje vilu. Odmah ga je zvala i očitala bukvicu da to ne treba da radi i da je to kuća koja treba da ostane njihovim sinovima. Kroz suze je govorila: „Nemoj da prodaješ vilu! Djeca je vole, možda se čak i vratimo tamo iz centra. Nekretnine ne treba prodavati olako! Sačekaj još malo, poslušaj me!“ Mustafa pak smatra da treba da im kupi stanove, ali se ona ni sa tim ne slaže, tako da je situacija i dalje zategnuta. Vila još nije prodata, a da li će Mustafa odustati, ne zna se, mada on i nakon razvoda mahom posluša Eminu jer mu je uvijek davala dobre savete i zaista je jako racionalna – rekao je izvor.

Inače, nedavno je popularna pjevačica priznala kako je teško podnijela razvod.

– Ova godina je bila jako teška za sve nas, ali ja sam i prije nje imala izuzetno teške i bolne periode u životu. Najteže sam podnijela razvod od Mustafe. Stala sam na noge, ali svaka žena koja je prošla kroz razvod zna da je to nešto sa čim se miriš godinama ― ispričala je Emina Jahović.

– Nisam još prebolela krah braka, ali je vrijeme da tu sve postavim na svoje mesto – dodala je.

Ipak, kako sama tvrdi, to ju je naučilo da mnogo lakše podnosi sve nevolje koje joj se nađu na putu.

– Danas mnogo smirenije reagiram na svaki problem koji se pojavi. Imam djecu i trudim se da im objasnim koliko je važno da se balansira između dobrih i loših stvari u životu. Mudrost dolazi s godinama i to ostaje cijeli život – izjavila je Emina.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti