Tom Cruise u vezi sa 20 godina mlađom djevojkom

Piše: Preuzeti tekst

Legendarni holivudski glumac Tom Cruise  (58) je prvi put poslije 8 godina od razvoda sa glumicom Katie Holmes (41) navodno pronašao novu ljubav.

Naime, Cruise je navodno u vezi sa 20 godina mlađom glumicom Hayley Atwell, (38) s kojom se veoma zbližio na snimanju nove “Nemoguće misije 7”, prenose strani mediji.

Tom nije imao ozbiljnu vezu još od 2012. godine, a njegova koleginica Hayley se nedavno rastala od jednog britanskog doktora, pa se priča da im baš prija međusobno druženje.

– Tom i Hayley su zaljubljeni od prvog dana. Karantin i sve poteškoće koje su s njim došle još su ih više zbližile i ne odvajaju se jedno od drugog. Sastajali su se nakon radnog vremena, a ona je stanovala blizu njegovog stana u Londonu. Sjajno se slažu i čini se da su oboje jako srećni – rekao je izvor blizak njima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mission: Impossible (@missionimpossible)


Tom se razbjesnio na setu “Nemoguće misije 7” zbog propusta u anti-korona protokolima, pa je prijetio cijeloj filmskoj ekipi otkazom.

Zvijezda akcionog filma je zamjerao kolegama propuste u socijalnom distanciranju i drugim pravilima koji omogućavaju neprestano snimanje tokom pandemije Corona virusa, pa je ljutito urlao na njih uz riječi:

– Ako te vidim da to ponovo radiš, dobijaš jeb*ni otkaz. Ako bilo ko uradi to ponovo iz ove ekipe, odlazi sa seta  započeo je on.

– Oni su tamo u Hollywoodu i prave filmove zbog nas sada. Pravimo na hiljade poslova, pi**a vam materina – dodao je glumac bijesno.

– To je to, bez izvinjena. Možete da se izvinite ljudima koji gube svoje domove jer se naša industrija gasi. To neće staviti hranu na njihov sto, niti platiti školovanje njihovoj djeci – rekao je bijesni Tom.

Podsjetimo, Tom je pre braka sa Katie Holmes bio u braku sa australijskom glumicom Nicol Kidman čitavih 11 godina i sa njom je usvojio dvoje djece, dok je prije Nicol bio u braku sa Mimi Rogers, za koju se vjeruje da ga je uvela u sajentologiju.

Izvor: Telegraf.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti