Glumica čeka dijete s čovjekom čije su 4 kćerke starije od nje

Piše: Redakcija

Foto: IG

Glumica Katharine McPhee potvrdila je da čeka dijete sa suprugom Davidom Fosterom iako se o tome već neko vrijeme šuškalo.

36-godišnja glumica po prvi je put na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se jasno vidi da je trudna, ali je već nagovijestila da čeka prinovu. “Neko vrijeme neću piti, ali jako sam uzbuđena”, napisala je tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Foster (@davidfoster)

Ovo će biti njihovo prvo zajedničko dijete, ali zato 71-godišnji Foster iz prethodnih brakova ima već petero djece, no najzanimljivija je činjenica da su njegove četiri kćerke starije od njegove sadašnje supruge. Najstarija Allison ima 50 godina, Amy ima 46, Sara 39, Erin 38 i tek je najmlađa kćerka Jordan mlađa od Katharine dvije godine.

McPhee i Foster vjenčali su se u Londonu 2019. nakon dvije godine veze,a ona je u više navrata istaknula da je on čovjek njenog života.

Upoznali su se 2006. kada se ona takmičila na showu “American Idol” gdje je on bio jedan od članova žirija.

Izvor: tabloid.rtl

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti