Heidi Klum u šetnji sa džinovskim psom

Piše: Redakcija

Slavna manekenka Heidi Klum jučer je ulovljena kako šeta s prijateljem po Berlinu. Jedan od njenih pasa definitivno je zasjenio cijelu ‘ekipu’ jer je toliko velik da čak njoj dođe do struka. Iako je krenula samo u opuštenu šetnju, Heidi se i za tu priliku sredila, a kožne hlače bile su zvijezda njenog outfita.

Heidi Klum

Ladies of Riverdale Dress Up in Vancouver, Plus Heidi Klum, Amber Heard and  More

Foto: Yahoo.com

Inače, Heidi je napokon dopustila svojoj 16-godišnjoj kćerki Leni da uđe u svijet mode, a njena premijera bila je ni više ni manje nego na naslovnici Voguea i to rame uz rame sa slavnom mamom.

– Ponosna sam na tebe jer znam da ćeš, bez obzira kojim putem krenula, biti svoja. Ti nisi ja. I sretna sam što sada možeš pokazati ko si. Znam da biti moja kćerka nije uvijek lako. Nisi imala priliku na ‘normalno’ odrastanje. Odrastanje uz tri oca to sigurno nije. Ali imaš talent da iz svega izvučeš najbolje. Ti si samopouzdana mlada žena koja se bori za svoje ciljeve. I još važnije: sjajna si osoba sa srcem – napisala je ponosna Heidi na Instagramu uz objavu naslovnice. Lenin otac je italijanski plejboj Flavio Briatore. Heidi je njega zavela 2003. godine, uprkos razlici od 23 godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Reporter🥂 (@vogue_reporter)

Prethodno, on je ljubio Naomi Campbell na koju je potpuno zaboravio uz prelijepu Njemicu. Devet mjeseci nakon što su se počeli viđati, Heidi je otkrila kako čeka njihovo dijete. No idila nije potrajala. Naime, neposredno nakon što je cijelom svijetu ponosno obznanila kako je u drugom stanju, Flavio ju je ostavio, a za kćerkicu Leni nikada se nije brinuo. U početku je čak sumnjao da je Leni njegova, a duo se tek kasnije susreo. Na papirima joj je otac muzičar Seal, drugi suprug slavne mame s kojim je dobila još troje djece.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti