Turski glumci pokorili svjetsku listu: Ovo je osam najzgodnijih u 2020. godini

Piše: Redakcija

U posljednjih nekoliko godina cijeli region fasciniran je i oduševljen turskim serijama. Naše male ekrane, već su osvojili, a mnoga ženska srca zakucaju nešto brže na njihov spomen. Radi se naravno o turskim glumcima. Od atraktivnog izgleda do impresivnih glumačkih vještina. Kad se turski glumci pojave na malim ekranima, mnoge dame ostaju bez daha. No ono što ih čini još zanimljivijima, jeste njihov šarm, kojim vješto barataju i ispred, ali i iza kamere. Među pripadnicama ljepšeg pola vodi se rasprava ko je najljepši i najzgodniji turski glumac.

No, sada je profil TBWORLD2020 na društvenim mrežama objavio listu 100 najljepših muškaraca na svijetu u 2020. godini. Rezultati su zasnovani na mišljenju plastičnih hirurga iz Los Anđelesa. Dakle, može se reći da je u pitanju mišljenje stručnih ljudi.

Rezultati su zasnovani na mišljenju plastičnih hirurga iz SAD-a, tačnije iz Los Anđelesa. U top 100, svoje mjesto je našlo čak osam turskih glumaca. Za razliku od žena, gdje je prvo mjesto na listi pripalo Hande Ercel, kod muškaraca prvi među turskim glumcima je Cagatay Ulusoy na poziciji 17. Na poziciji 33. je Kivanc Tatlitug, a na poziciji 38. Kerem Bursin. Na 68. mjestu ove liste je Baris Arduc. Uraz Kaygilaroglu je zauzeo 82., a Can Yaman koji je zaista obilježio ljeto serijom Džan je na „tek“ 89. mjestu. Burak Ozcivit je 91., a Burak Tokoparan 96.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cagatay Ulusoy (@cagatayulusoy)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kıvanç Tatlıtuğ (@kivanctatlitug)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uraz Kaygılaroğlu (@urazka)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Tozkoparan (@buraktozkoparan)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti