Svako može učestvovati: Kim Kardashian poklanja veliku sumu novca

Piše: Redakcija

Najpoznatija rijaliti zvijezda  Kim Kardashian (40) poklanja ljudima oko 800.000 KM, a učestvovanje u nagradnoj igri je veoma jednostavno.

Naime, slavna starleta je na svom Twitter profilu napisala da će pokloniti po 500 dolara (804 KM) za 1.000 ljudi koje slučajno odabere.

– Hej ljudi, najljepše je doba godine. Znam da je 2020. godina bila teška i mnogi su zabrinuti oko toga hoće li moći da plate stanarinu, da osiguraju hranu za svoju porodicu ili da kupe djeci poklon za Božić – započela je Kim.

– Želim da širim ljubav slanjem 500 dolara za 1.000 ljudi – napisala je Kim uz hashtag “KKW holiday” i pozvala fanove da ostave svoje podatke kako bi mogla da uplati novac onima kojima se posreći ovog puta.


Obožavatelji se mogu prijaviti tako što će da odgovore na ovaj post na društvenoj mreži Twitter i da napišu hashtagove”$cashtag” i #KKWHoliday.

Riječ je o sponzorisanom projektu, a novac ne daruje Kim direktno, već internet aplikacija “Cahs App”.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti