Saneli Prašović-Gadžo je rođendan: Ne krije godine, a ima i poruku za mlađe

Piše: M. K.

Saneli Prašović-Gadžo, bh. političarki i bivšoj poznatoj novinarki, urednici i TV voditeljici, danas zastupnici u Predstavničkom domu Federacije BiH i generalnoj sekretarki Saveza za bolju budućnost, danas je 50. rođendan. Tim povodom na društvenim mrežama pristižu joj brojne čestitke na kojima se zahvalila, uz zanimljiv osvrt na ovu jubilarnu brojku koju, iako u većini vrijedi pravilo da se dame ne pitaju za godine, Prašović-Gadžo ni najmanje ne krije.

-Pedeseti… ozbiljna priča u koju je stalo mnogo sretnih ali i tužnih trenutaka, velikih i malih koraka, straha i izazova, borbi, borbi pa opet borbi, bezbroj početaka, učenja i vjerovanja, nadanja, dobitaka i gubitaka, ljubavi, osmijeha i suza.  Životni krug broja pedeset kod mene je bome dobro ispunjen. I dobro smo se provodili svih tih godina.

Za one mlađe samo da kazem da 50 uplaši na prvi pogled, u ogledalu analiziraš svoj odraz, količinu umora, bora, podočnjaka, pretvaras se da je sve potaman i sebi kažes- ma, odlično je stanje. Živjeli u to ime🥂 i hvala vam dragi prijatelji na svim čestitkama – napisala je Prašović-Gadžo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti