Nova pjesma Amela Ćurića “Moje zauvijek” oduševila sve

Piše: Redakcija

Popularni bh. pjevač Amel Ćurić objavio je novu pesmu “Moje zauvijek”, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ono što ovu numeru čini posebnom  jeste spot koji ne viđamo često na našim prostorima.

-Dugo smo pripremali cijeli projekat i željeli smo publici da poklonimo kvalitetnu pjesmu koja tokom cijelog slušanja i gledanja pruža jedan umjetnički dojam, u kojem će sve vrijeme uživati. Autor pjesme je Amil Lojo, a režiser spota je Arnej Misirlić, sa kojima sam i ranije uspješno sarađivao. Mi se već dobro poznajemo i na prvo slušanje smo znali da će ova cijela priča biti posebna, a Arnej je zaista sjajno predstavio pjesmu kroz umetnički spot – rekao je Amel.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amel Ćurić (@amelcuric)

Spot za pjesmu sniman je na nekoliko lokacija u Bosni i Hercegovini, a kadrovi ostavljaju bez daha. Posebnu umjetničku notu spotu dala je plesačica modernog baleta, prelijepa Tamara Đaković, koja u svojoj karijeri ima osvojenih 12. državnih prvenstava BiH, i jedno 3. mesto na svjetskom prvenstvu Show dancea. Ova Banjalučanka prvi put učestvuje u snimanju video spota, a kako je otkrila, oduševljena je spotom i nada se da će u budućnosti imati priliku ponovo sarađivati sa Amelom i kompletnom ekipom.

“Zaista sam ponosan na cijeli tim koji je radio na ovoj pjesmi i spotu i iskreno se nadam da će se publici dopasti. Oni koji su čuli pjesmu, kažu da je ovo jedna od mojih najboljih, a ja slobodno mogu da kažem da mi je ovo jedna od najdražih pesama i da sam uživao radeći na ovom projektu – rekao je autor pjesme Amil Lojo.

Amel uskoro priprema i nešto novo za publiku i kako kaže, nada se da će uskoro imati priliku ponovo se družiti sa publikom na koncertima i svirkama uživo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti