Mnogi su očarani: Kćerka Monike Bellucci izgleda ljepše od majke

Piše: Redakcija

Deva Cassel ima samo 16 godina, a od prošle godine je pod budnim okom modne javnosti. Kćerka Monike Bellucci (56) i Vincenta Cassela (54) bavi se modelingom, a mnogi su očarani njenom ljepotom toliko, da prevazilazi reputaciju svoje majke.


Deva se prvi put u javnosti formalno pojavila Milanskoj Nedelji mode za muškarce u decembru 2019. a malo prije toga je počela da gradi manekensku karijeru, a zanimljivo je da je sve do tad njen Instagram profil bio zaključan za javnost.


Deva je u aprilu prošle godine potpisala svoj prvi ugovor sa modnom kućom, i to za snimanje reklame za parfem koje se odigralo u Italiji, dok je cijeli svijet video njene slike sa prvog snimanja u bikiniju, i to za Dolce & Gabbana parfem, nakon što je dospjela u žižu javnosti, mlada Cassel je predstavila i dečka s kojim se zabavlja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti