Jelena Karleuša novinarima otvorila vrata svog ormara: Da li biste voljeli imati njen milionski garderober   

Piše: Preuzeti tekst

Foto: Telegraf/Screenshot

 

Prvi put u životu, Jelena Karleuša otvorila je vrata svog garderobera, i možda na to ništa više ne bi trebalo ni dodati kako bi se “zagolicala” mašta svih onih koji je prate i koji dobro znaju kako se pop zvijezda oblači.

Ekipa “Telegrafa.rs” posjetila je Jelenu u porodičnom domu u kojem živi sa djecom i suprugom Duškom Tošićem, a porodica se uskoro seli u luksuznu kuću koju su prije nekoliko godina kupili za oko 2.500.000 eura, od Dragana Stojkovića Piksija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Telegraf.rs (@telegraf.rs)

Jelena je novinarsku ekipu dočekala u kompletu sa bade mantilom, u čemu se najčešće šetka po kući pošto joj je to najkomfornije. Priznala je da je u tom izdanju niko osim najbližih nikada nije vidio, ali da je to “ona Jelena” koju milioni koji je prate ne mogu da vide.

Foto: Telegraf.rs

Bosa i raspoložena provela je novinare u skupocjenu prostoriju koju je prethodno tri dana pokušavala da skocka kako bi bila pregledna i kako bi se mogla snaći u njoj.

Priznala je da je to samo dio onoga što posjeduje, te da su stvari bukvalno u svim sobama u kući, ali o konkretnim cijenama nije želela da govori. No, novinarima “Telegrafa” nije primaklo da u ta četiri zida leže gomile novca. Uočili su čizme YSL koje koštaju čak 8.500 eura, Gucci komplet od kristala od oko 9.000 eura, Hermès torbe od kojih nijedna nije ispod 15.000 eura, dok neke idu i više od 35.000 eura.

Od brenda Balenciaga ima nekoliko istih modela, ali u različitim bojama i printovima, pa se, kada se to sabere, dolazi do cifre od nekoliko hiljada eura.  U ormaru Jelene Karleuše su i brendovi kao što su Fendi, Dior, Chanel, Prada, Jacquemus, Givenchy, Versace, Max Mara, Valentino, Dolce & Gabbana, Victoria Beckham, Christian Louboutin, Alex Perry…

U ovoj prostoriji ima više od 200 pari cipela. Neke koštaju više stotina eura, a neke idu i do pomenutih 8.500. Kada se pronađe srednja cifra, dolazi se do zaključka da samo u cipelama Jelena ima bar 250.000 eura.

Ništa manje nema u torbama, haljinama, kaputima, odijelima, a silni novci otišli su i na nakit, parfeme, kreme za njegu tijela…

Izvor: Telegraf.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti