Hari Mata Hari za praznike poklonio novu pjesmu

Piše: M. K.

Hari Mata Hari objavio je novu pjesmu pod nazivom “Ja sam sam što nemam tebe” i uputio novogodišnju poruku svojim fanovima na društvenim mrežama.

-Nakon ove stresne i teške godine za sve nas dolazi nova godina i, nadamo se, mnogo ljepši dani. Dobio sam inspiraciju da napravim, za početak, jednu bajkovitu pjesmu i uljepšam nam predstojeće praznike – objavio je popularni bh. pjevač Hajrudin Varešanović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hari Mata Hari (@harimatahariofficial)

Pjesma čiji je autor Armin Šaković poklon je za praznike publici, a već za dan od objavljivanja naišla je na izuzetno dobar prijem kod Harijevih obožavatelja.

“Odlična je; “Pjesma je odlična, kao sve tvoje pjesme do sad,sve najbolje ti želim, pozdrav”; “Ovo se zove muzika. Emocija. Ljubav. Hari moje mladosti”; “Znamo sve tvoje pjesme… čekamo te u Osijeku opet!”; “Čarobno i predivno; “Nema pjesma koju si odpjevao da nije ljepa, pa i ova nova je isto tako ljepa. Tvoj glas je preljep. Pozz iz London. Nadam se da ces nam gostovati jednog dana”; “Bajkovita pjesma, predivna, nježna, opija kao vino”; “Divna…tužna…podsjeća na nešto što je bilo jednom…i što ne prolazi……”, samo su neki od komentara.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti