Trudnicama nije lako: Maja Šuput otkrila šta je kupila svom Jamesu Bondu

Piše: M. K.

 

Popularna pjevačica i voditeljica Maja Šuput otkako je s javnošću podijelila sretnu vijest o trudnoći, ne prestaje sve svoje radosne trenutke dijeliti na društvenim mrežama. Nakon blagdanskih fotografija kojima je jučer sa suprugom Nenadom Tatarinovim čestitala Božić, danas je objavila i nekoliko slika izabranika srca svog u prazničnom ambijentu, otkrivši šta mu je poklonila. 

Trudnicama nije lako, a evo moj James Bond i dalje sređen i opušten u najboljem izdanju. Dok ja svoj višak hormona smirim s nekom finom porcijom hrane, njemu sam kupila mali ispušni ventil koji miriši na voće – čisto ako mu zbog mog drugog stanja dođe da “jednu zadimi”. Njemu ionako pristaju samo ovi “Bondovski” gadgeti – pa kad sam razmišljala kakav bi uređaj trebao biti – naravno Wiip za V.I.P muža – objavila je Maja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti