Koliko je trudnoća promijenila Victorijinu anđelicu?

Piše: L. B.

Bivša Victorijina anđelica 31-godišnja Elsa Hosk, jedna je od najtraženijih manekenki na svijetu. Dolazi iz Švedske, a njeno prelijepo lice, savršeno tijelo i nestvarno lijepe plave oči ne mogu baš nikoga ostaviti ravnodušnim. Od 2015. je u sretnoj vezi s Tomom Dalyjem, osnivačem brenda naočala “District Vision”, a upravo s njim trenutno čeka svoje prvo dijete.

– Držala sam neko vrijeme u tajnosti ovog anđelića u mom trbuhu. Jako sam uzbuđena i sretna što ću dobiti dijete i započeti novo pogljavlje svog života s muškarcem iz snova. Na pola smo puta – napisala je i taggirala svog dragog. Otad se Elsu može vidjeti u vrlo opuštenim izdanjima bez šminke, na što inače nismo naivkli, a dodatni, trudnički kilogrami pomalo su joj izmijenili i lice, no ne sumnjamo kako će se plavokosa ljepotica brzo vratiti na staro. Naravno, na Instagramu je uvijek glamurozna, a to je onaj poznati fenomen 21. stoljeća “Instagram vs. realnost”. Iako joj sada u životu cvatu ruže, rijetki znaju da je nekada Elsa bila buntovna tinejdžerica koja je duboko zaglibila u probleme s alkoholom o čemu se sama raspisala na Instagramu krajem januara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

– Prije tačno 10 godina bila sam potpuno izgubljena, nisam imala previše posla te sam se odlučila preseliti u New York koji je bio prevelik zalogaj, zbog čega sam se dodatno izgubila. Trebalo mi je duže vrijeme da shvatim da je problem u meni. Očistila sam se od poroka, otrijeznila i naučila da sam alkoholičar te da tu postoji čitav svijet u kojem ljudi žive trijezni. Upoznala sam nevjerovatne ljude i prijatelje te se polako ponovno pronašla. Ono što je došlo poslije jest nešto što nisam mogla ni zamisliti i na čemu ću biti vječno zahvalna. Ako se trenutno mučite te osjećate izgubljeno zbog bilo kojeg razloga, sve je uredu. Nadam se da ćete pronaći snagu da krenete dalje i pronađete sreću – zaključila je jednom prilikom Elsa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti