Nakon dužeg vremenskog perioda: Severina objavila fotografiju sa sinom

Piše: Redakcija

 

Pjevačica Severina Kojić poslije dužeg perioda, opet je sa svojim sinom. Naime, ona je objavila fotografiju na Instagramu i oduševila pratitelja, nakon što joj je bilo privremeno zabranjeno objavljivanje slika sa svojim djetetom na društvenim mrežama. Nikad sretnija, poželjela je svima zdravu, sretnu i mirnu Novu godinu punu zagrljaja.

-Miles Morales & Catwoman žele vam zdravu, sretnu i mirnu godinu, punu zagrljaja- napisala je Severina u svojoj objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

“Neka vam bude zajednička ova i svaka sljedeća, da vas niko nikada više ne razdvoji”, “Vezu majke i djeteta niko ne može narušiti”, “Predivni ste”, “Jedna je mama”, “Da zauvijek ostanete zajedno”, samo su neki od komentara koje je pjevačica dobila ispod svoje fotke.

Podsjećamo, Opštinski sud u Zagrebu donio je privremenu odluku koja se tiče pjevačice Severine i njenog supruga Igora Kojića. Par je morao sa svih društvenih mreža izbrisati fotografije maloljetnog Aleksandra Popovića kojeg je Severina dobila u braku s Milanom. Zabrana se odnosila na svaki vid eksponiranja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti