Nicole Scherzinger: Bulimija mi je ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene

Piše: Preuzeti tekst

 

Pjevačica Nicole Scherzinger iznenadila je javnost kada je otkrila da se prije nekoliko godina borila s bulimijom. Iako je danas potpuno zdrava, bulimija je na njoj ostavila traga.

Dok je posmatramo na fotografiji, kako zadovoljno pozira i pokazuje blistav ten i besprijekornu figuru, malo ko od nas bi pretpostavio da je prelijepa muzička zvijezda kao tinejdžerka bila nezadovoljna svojim tijelom.

– Danas mnogo više prihvatam svoje tijelo. Oduvijek sam bila jako kritična prema sebi, a s 14 godina sam počela da trčim. Usred noći bih izašla iz kuće i trčala jer sam bila uvjerena da moram da budem mršavija i da moja bedra moraju da izgledaju baš onako kako sam zamislila – ispričala je pjevačica.

– Osjećala sam se potpuno zarobljeno i bulimija mi je ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene. Veliki dio toga događao se u vrijeme kad sam bila u grupi “Pussycat Dolls”. Imam mnogo obožavatelja i nisam htjela to javno tada da otkrivam jer me bilo sramota. Ali kad sam konačno javno o tome progovorila, shvatila sam da je to pomoglo mnogima – ispričala je Nicole .

Izvor:story.rs

Pročitajte još