Nicki Minaj prvi put pokazala sina

Piše: Redakcija

Reperica Nicki Minaj (38) i producent Kenneth Petty (42) dobili su prvo dijete krajem septembra prošle godine, skoro do kraja trudnoće Minaj je krila je da je u drugom stanju, nakon dva mjeseca od porođeja otkrila je da je rodila dječaka kog je sada prvi put ponosno pokazala. Nciki je čestitala Novu godinu svojim pratiteljima na Instagramu prvim fotografijama sina, te je naglasila da je sretna što je postala majka i što je njen sin baš nju izabrao da mu bude mama.

– Hvala puno što si baš mene izabrao da ti budem mama! Ljudi, želim vam svima sretnu Novu godinu. Hvala vam za svu ljubav i podršku kroz ovo putovanje. To mi je jako puno značilo. To što sam postala mama je stvar koja me u potpunosti ispunila. Šaljem ljubav svim supermamama. Veliki zagrljaj svim ženama koje su trudne u ova izazovna vremena – napisala je ona u svojoj objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)


Dječak je dobio sve simpatije njenih pratilaca, a posebnu pažnju privukla je garderoba koju mu je sigurno izabrala slavna mama, pa je pozirao u košulji i farmericama, ali i u “Fendi” jednodelnom odijelu s lančicem i satom na ruci, kao i “Versace” kreaciji.
Neodoljiv je”, “Presladak je, pogledaj te obraze”, “Prelijep je, liči na oboje”, “Izgleda kao minijaturna verzija tebe”, neki su od komentara.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti