Kim Kardashian i Kanye West ne planiraju više živjeti zajedno

Piše: Redakcija

 

Kanye West je prije nekoliko mjeseci šokirao svijet nakon što je objavio da želi da se razvede od supruge Kim Kardashian. Par još uvijek živi odvojeno, a reper ne planira da se vrati u Los Angeles kod supruge i djece. Rijaliti zvijezda i reper priznali su kako je njihov brak “zapravo gotov”, jer ne planiraju više da žive zajedno, prenosi “Mirror”.

Kim trenutno živi u Los Angelesu sa četvero djece, a Kanye je ostao na svom ranču u Wyomingu. Par već nekoliko mjeseci živi odvojeno, iako su zajedno provodili vrijeme, oni ipak ne planiraju ponovo da počnu zajednički život.

-Kanye je uzeo vrijeme i prostor za sebe. Radi na sebi i puno vremena provodi na ranču. Čini se kako ne namjerava da se vrati u Los Angeles, a i Kim je saglasna sa tim – rekao je blizak izvor paru za strane medije.

Par se trudi da im život bude normalan. Svakodnevno komuniciraju zbog djece, dodao je izvor, pa rekao kako njih dvoje vjerovatno neće podnijeti zahtjev za razvod, barem ne u skorije vrijeme, te da im odgovara što žive odvojeno.

– Ovo traje mjesecima. Oni i dalje neprestano razgovaraju i čini se da su zadovoljni -zaključio je izvor.

Izvor: mirror

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti