Ne liči na sebe: Bella Hadid promijenila boju kose

Piše: Redakcija

Američka manekenka i bivši Viktorijin anđeo Bella Hadid (23) objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj pozira s novom bojom kose.

Naime, Bella je izvukla pramenove u žutoj i crvenoj boji, a nova boja joj je još više istakla plave oči, no u posljednje vrijeme ne dopada se svima stil najljepše žene na svijetu.

Bivši Viktorijin anđeo je počela da se oblači veoma čudno u posljednjih nekoliko mjeseci, a sada je pored imidža, kako fanovi kažu, upropastila i kosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)


Manekenka je pozirala u dukserici sa vojničkim dezenom, dok joj je kosa počešljana na razdjeljak i masna pri korijenu. U prvom planu su njene prelijepe oči koje je uokvirila crnom olovkom, dok je na ruci nosila žuti i crveni prsten. Reakcije fanova na promjenu njenog izgleda su podijeljene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)


“Šta joj je s kosom, izgleda grozno”, “Operi kosu Bela!”, “Ljudi, prelijepa je, ne napadajte je”, “Zauvijek najljepša žena ikada, “Zašto se trude da se oblače i da izgledaju bezveze, a imaju toliko novca na računu?”, “Žele da izgledaju kao supermodeli 90-ih, a nisu im ni blizu”, “Kao da si spržila kosu”, bili su samo neki od komentara ispod njene objave.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti