Kanye West prevario Kim Kardashian sa YouTuberom?

Piše: Redakcija

 

Tiktokom se širi bizarna teorija o Kanye Westu, Kim Kardashian i skandaloznom YouTuberu Jeffreeju Staru. Kako navodi Insider, na TikToku se pojavila priča da je Kanye prevario Kim sa Starom, a sprdnje su već počele i na Twitteru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar)


Glasinu je pokrenula korisnica TikToka Ava Louise, koja je prethodno postala viralna zbog videa na kojem liže zahodsku školjku u parodiji na “izazov s Corona virusom”. Ona je poznata provokatorica s TikToka, ali se njezina objava brzo našla na mnogim YouTube kanalima i profilima na društvenim mrežama koji obožavaju tračeve.

Vlasnik jednog od takvih profila pitao je Jeffreeja Stara za komentar o traču, a ovaj je odgovorio smijanjem i pozivom u Wyoming gdje se trenutno odmara. Navodno se i Kanye West nalazi tamo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti