Lopovi upali u kuću slavnog repera, nakon što su pročitali da je u bolnici

Piše: Preuzeti tekst

Američki producent i reper Dr. Dre (55) je pretrpio aneurizmu mozga nedavno, prenose strani mediji, a nakon što su saznali da je hospitaliziran, četiri muškarca pokušala su da opljačkaju njegovu kuću.

Naime, slavni reper se oporavlja u Medicinskom centru “Cedars-Sinai” u Los Angeles. Na Instagramu je objavio fotografiju uz emotivnu poruku.

– Hvala mojoj porodici, prijateljima i obožavateljima na interesu i lijepim željama. Odlično mi ide i dobijam izvrsnu njegu od svog medicinskog tima. Uskoro ću izaći iz bolnice i vratit ću se kući – napisao je reper.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Dre (@drdre)


Dok reper boravi u bolnici, pokušali su da mu opljačkaju vilu. Naime, obezbjeđenje je uočilo četiri mukarca, ali kako su primijećeni nisu uspjeli da uđu, pa su pobjegli su sa lica mjesta. Policajci su nekoliko dana kasnije vidjeli terenac osumnjičenih i uhapsili ih nakon kraće potjere, izvjestila je lokalna stanica KABC-TV.

Policija je saopćila da su prevaranti u automobilu imali ruksak pun alata za provalu, lomlje i testere. Istražitelji vjeruju da je grupa možda odgovorna za druge provale ili pokušaje provala u susjedstvu.

Doktori kažu da ne znaju šta je dovelo do krvarenja, ali rade niz testova kako bi otkrili uzrok. Reperu su na društvenim mrežama brojne poznate ličnosti poželjele brz oporavak.

Izvor:Telegraf

 

Pročitajte još