Omiljeni pisac napokon ide kući: Sidranove slike izlaska iz bolnice obradovale su sve

Piše: M. K.

Bh. pisac i akademik Abdulah Sidran, koji se u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu od 7. decembra prošle godine liječio od Corona virusa, te prošao i kritične faze, ali se, srećom uspio oporaviti, izašao je iz bolnice. Slike izlaska uz poruku “Idemo kući”, objavile je njegova kćerka Miranda Sidran.

Ova vijest obradovala je hiljade poštovalaca lika i djela omiljenog pisca koji tokom boravka u bolnici, srećom, nijednog trenutka nije klonuo duhom. Pokazao je to i svojim čestim šaljivim objavama objavama na društvenim mrežama, koje je dijelio i nakon izlaska s Intenzivne njege.

“Sretan povratak i dobro došao kući svojoj akademiče; Nek’ je sa srećom, Avdo; Sretan povratak kući i još puno godina u zdravlju; Sretan povratak među svoje najmilije; Hvala Bogu. Što brži i potpun oporavak želim!; Drago mi je da vidim osmijeh velikana i Čovjeka”, samo su neki od brojnih komentara koji su uslijedili nakon Mirandine objave fotografija Sidranovog izlaska iz bolnice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti