Ezel traži radnika: Evo šta očekuje od novog uposlenika

Piše: Preuzeti tekst

Popularni turski glumac Kenan Imirzalioglu, poznat po svojoj ulozi Ezela, u istoimenoj seriji, vrši niz intervjua u vezi posla koji je ponudio. Glumac lično razgovara sa svim kandidatima koji su se prijavili za ovaj posao.

Naime, Kenan Imirzalioglu želi da pronađe vozača za svoju porodicu, a budući kako je to odgovoran posao, glumac lično želi da upozna svakog od potencijalnih kandidata. To ni ne čudi, s obzirom da je u pitanju vozač koji će voziti njegovu suprugu Sinem i kćerku Lalin.

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/CEUPghogS-j/

Prema informacijama koje stižu iz Turske, ima dosta prijavljenih kandidata, i pred Kenanom je težak izbor. Mora da donese najbolje riješenje jer će upravo toj osobi povjeriti bezbjednost svojih najmilijih.

Izvor: tvexposed.net

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti