Porodila se Hurem: Otkrila i ime bebe

Piše: A. Z.

Popularna glumica Meryem Uzerli, koja nas je opčinila ulogom sultanije Hurem u mega popularnoj seriji „Sulejman Veličanstveni“, jučer je na svijet donijela svoje drugo dijete, a sretne vijesti podijelila je već danas na svom Instagram profilu.

– Jučer 08.01.2021. Moja draga Lily Koi … Lara Jemima, tata i ja smo mnogo sretni što si došla u našu porodicu. Blagoslovljeni smo i sretni što si nam se pridružila… Bit ćeš beskrajno zaštićena – napisala je popularna Hurem ispod fotografije s drugom bebom.

Podsjećamo Uzerli je tek početkom septembra prošle godine otkrila za turske medije da je u drugom stanju.

– Trudna sam pet mjeseci. Ako sve bude u redu, u januaru ću roditi djevojčicu. Lara je već dugo željela brata ili sestru, presretna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A i ja sam sretna jer osnivam vlastitu porodicu – rekla je tom prilikom Meryem za medije.

Glumica ima šestogodišnju kćerku Laru koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim poduzetnikom Canom Atesom, međutim, prije rođenja djevojčice par je prekinuo sve kontakte.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti