„Marry me“ je nova romantična komedija u kojoj ćemo gledati Jennifer Lopez

Piše: Redakcija

Foto: Insider

Latino divu Jennifer Lopez smo navikli gledati na sceni, a njene filmske uloge u romantičnim komedijama su je definitivno lansirale odavno u red najprepoznatljivih glumica. „Vjenčanje iz vedra neba“, „Plan B“ ili „Za sve je kriva svekrva“ i danas su na mnogim listama omiljenih filmova, a J.Lo će s još jednim filmom ove godine pokušati zarobiti srca publike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marry Me (@marrymemovie)

Romantična komedija „Marry me“ koju ćemo rado gledati s prijateljicama je sve što nam treba.

Iako je premijera trebala biti na Valentinovo ove godine, epidemiološka situacija u svijetu pomaknula je datum lansiranja za 14. maj.

„Marry Me“ u kojem glumi s još jednom latino superzvijezdom – Malumom – i Owenom Wilsonom dijelom donosi i detalje Jenniferinog života. Naime, priča prati slavnu pjevačicu Kat Valdez (J.Lo) koja bi se pred brojnim fanovima trebala udati za jednako slavnog muzičara Bastiana (Maluma), no nekoliko trenutaka prije izgovaranja zavjeta doznaje da je on bio nevjeran te se odlučuje udati za Charlieja (Owen Wilson), stranca koji u publici drži znak “Udaj se za mene”.

Trailer filma još nije objavljen, ali na oficijelnom Instagram profilu filma objavljen je kratki isječak koji prikazuje glavne zvijezde i nekoliko scena iz filma, a možete ga pogledati u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marry Me (@marrymemovie)

Pročitajte još