Nakon što je dečko prevario s kolegicom Asli Enver pala u depresiju

Piše: Preuzeti tekst

Iako joj na poslovnom planu već godinama itekako dobro ide, u ljubavnom životu Asli Enver i nije baš tako. Naime, Asli je tri godine bila u braku s kolegom Birkanom Sokulluom, od kojeg se rastala 2015. godine. Nakon razvoda se radeći na filmu ‘Brate moj’, zaljubila u glumca i muzičara Murata Boza. Da je sretno zaljubljena, objavila je fanovima u februaru prošle godine, no, sreća je trajala do prije nekoliko mjeseci kada su svi mediji u turskoj objavili kako je Murat ostavio Asli nakon tri godine veze.

Naime, ova ljepotica donedavno se viđala s 41-godišnjim penzionisanim košarkašem Keremom Tunçerijem, a prijateljicama se navodno pohvalila kako je prvi puta istinski zaljubljena. No, kako pišu turski mediji, on ju je prije nekoliko sedmica ostavio i to zbog njene kolegice, 39-godišnje Gokce Bahadır koju je domaća publika gledala u uspješnici ‘Kad lišće pada’. Izvor blizak Asli navodi da je ona trenutno u depresivnom razdoblju te da ne može vjerovati što joj je Kerem učinio.

– Planirali su zajednički život, a onda je saznala da ima ljubavnicu. Asli misli da se Bahadir namjerno uvukla u krevet njenom partneru te da je sve isplanirala. Trenutno nije spremna za novu vezu, a depresiju liječi gledanjem serija i šetnjom s prijateljicama. Neće joj biti lako preboliti Kerema, a izjavila je i da ne zna hoće li ikada više smoći snage vjerovati nekom muškarcu – zaključio je izvor.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti