Čestitke najzgodnijem dedi: Hari Mata Hari napunio 60

Piše: M. K.

Muzička legenda Hajrudin Varešanović danas je ušao u sedmu deceniju života. U povodu svog rođendana na društvenim mrežama zahvalio je svima na čestitkama, a nije nezapaženo prošla ni fotografija koja prati njegovu objavu. Na njoj, naime, Hari izgleda barem 20 mlađe, a među brojnim čestitkama, fanovi mu i komplimentiraju: “E moj Hari, pa otkud tebi toliko godina?” i “Čestitke najzgodnijem dedi”.

-Jubilarni 60. rodjendan… hvala svima na divnim željama ❤️ nadam se da se vidimo uskoro – napisao je Hari.

 

Također, svojim fanovima Hari je uputio i videoporuku.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hari Mata Hari (@harimatahariofficial)

Inače,  uz novogodišnje praznike, Hari je objavio novu pjesmu pod nazivom “Ja sam sam što nemam tebe”.

-Posljednji album je bio “Ćilim” 2016. godine i tim se završio jedan opus. Malo sam se smirio i puno putovao i svirao po svijetu. Ova godina je svakako bila mrtva, tako da nisam imao neki pozitivni emotivni naboj. Krajem godine (2020) Armin Šaković mi je donio neke stihove i pitao me kako mi se čine. I na neki način, oni su me potakli da napravim melodiju i aranžman, mogu reći, bajkovite uspavanke, s veoma diskretnim spotom, koji nas vraća u neko vrijeme druge stilistike. I ne čudi me da su i pjesma i spot naišli na takav prijem zbog različitosti mentalne poruke generalno jer se u današnjem dobu forsira sve što je kvaziatraktivno. Možda je ovo lijepo iznenađenje za publiku – komentirao je Hari u nedavnom intervjuu za “Dnevni avaz”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti