Ajša Kapetanović u sedmom mjesecu trudnoće ljepša nego ikad

Piše: Redakcija

 

Ajša Kapetanović, nekadašnja učesnica “Zvezda Granda“, uživa u sedmom mjesecu trudnoće i izgleda ljepše nego ikad. Sa suprugom Adijem trenutno živi u Njemačkoj, a u januaru ove godine su proslavili prvu godišnjicu braka.

Kada je sa svojim fanovima podijelila vijest da je trudna, kazala je da je riječ o željenoj i planiranoj trudnoći, te da će putem društvenih mreža u narednom periodu otkriti spol bebe. Već ima nekoliko imena u opticaju.

Ispod objave su se nizali komentari oduševljenih pratitelja koji su jednoglasno rekli da Ajša divno izgleda, da je najljepša trudnica, ali i čestitke na tome što se odlučila da postane majka.

Podsjećamo, Ajša i Adi Đogić su dugogodišnju vezu krunisali brakom u januaru 2020. godine, a o romantičnoj prosidbi se dugo pričalo. Ajša je uvijek naglašavala da joj je Adi velika podrška u poslu kojim se bavi, a pojavio se i u njenon spotu za pjesmu „Sve mi opraštaš“.

Priredila: A.K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti