Samantha iz “Seks i grada” nema zamjenu?

Piše: Redakcija

Vijest da će se na proljeće 2021. godine snimati reboot serije “Seks i grad” oduševila je brojne obožavatelje. Producenti su otkrili kako nova sezona ima 10 epizoda koje traju po pola sata.

Glumice su na svojim društvenim mrežama već podijelile kratku najavu za nove epizode. Obožavatelji će imati priliku ponovo gledati Carrie Bradshaw, Charlotte York i Mirandu Hobbs, ali sudbina Samanthe Jones još uvijek nije poznata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Mnogi nisu sretni jer se u seriji više neće pojaviti legendarna Kim Cattral koja je tumačila ulogu Samanthe Jones.

“Serija bez Samanthe nema smisla”, “Samantha je bila najbolji lik”, “Pokušajte kontaktirati Kim”, “Bez Samanthe ovo će biti preloše”, samo su neki od komentara.

Ono što se sigurno zna jeste da Kim neće učestvovati u ovom projektu i još uvijek nije poznato hoće li je zamijeniti neka glumica ili će lik Samanthe biti uklonjen.

Ako se ipak odluče za novu glumicu, Kim Cattrall već je dala svoj prijedlog za zamjenu. Kada se 2018. prvi put spominjala ta mogućnost, Kim je izdvojila dva glumačka imena.

– Boginje Tiffany Haddish ili Sofia Vergara. Toliko je fantastičnih glumica koje bi Samanthu mogle učiniti svojom –  napisala je Kim na Twitteru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Haddish (@tiffanyhaddish)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Među glumicama koje se sada spominju kao potencijalna zamjena za Kim našla se i Jennifer Coolidge koja je svojevremeno imala cameo u jednoj od epizoda serije.

Također, prošle godine pojavile su se glasine da bi “nova” Samantha mogla biti i Sharon Stone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Možete li zamisliti neku od ovih glumica u ulozi Samathe Jones ili ipak, smatrate da je ona nezamijenjiva?

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti