Božo Vrećo: Odgojila me da nikad ne upirem prstom na drugog i drugačijeg…

Piše: Dž. S.

Jedinstveni umjetnik na balkanskim prostorima Božo Vrećo oduševio je mnoge objavom na društvenoj mreži. Kao što je već poznato javnosti, Božina majka boluje od karcinoma, a svu pažnju usmjerava ka njenom liječenju.

Naime, princ sevdaha je na Instagramu sa pratiteljima podijelio fotografiju i uz to napisao dirljiv tekst ispod svoje objave.

-Odgojila me da nikad ne upirem prstom na drugog i drugačijeg i da oni koji to čine označeni su jednom vrlo jasnom definicijom- neodgoj. Hvala mojoj majčici što mogu biti i frajer i žena kad to u svom životu poželim bez da pitam ikoga za mišljenje i dopuštenje, nadasve živite svoj život i učinite ga boljim i interesantnijim koliko je to moguće a mogućnosti su beskrajne ako se mene pita. Danas smo čekali nalaze za dalje liječenje, još moramo čekati do konačnih histaminoloških rezultata, strpljivi smo i obukli smo se isto, onako malo po “muški”, otplesali smo par koraka twista kad smo već u tom dobu, dok je ljubavi, najjači smo i sve možemo. Majčica se oporavlja dobro, danas je 16 dan od operacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)


Božo je dobio brojne komentare i riječi podrške.

-Divni ste dragi Božo, i ja sam svoju majku zvala majčice, milina su i vaši tekstovi, riječi su Matije Vuice.

-Predivni moji, napisala je pjevačica Indira Levak.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti