Fatmir Sulejmani: Velika želja mi je dijete

Piše: Redakcija

Fatmir Sulejmani, bosanskohercegovački pop-folk pjevač iz Brčkog, nedavno je uplovio u bračne vode.  Mjesecima uživa sa svojom izabranicom Eminom (Bešić) Sulejmani, studenticom medicine iz Tuzle, koju je upoznao na humanitarnom koncertu. Skromno vjenčanje bilo je prošle godine u julu. Govoreći o braku i porodici za emisiju Grand magazin, gdje se javio putem video poziva, otkrio je kako mu je velika želja dobiti dijete.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fatmir Sulejmani // OFFICIAL (@sulejmani_official)

-Naravno da želimo dijete, jedna od stvari zbog koje se ljudi vjenčavaju jeste i proširenje porodice. Ja imam veliku želju, s obzirom na to da dolazim iz porodice koja gaji neke bliske odnose, slažemo se fino i imamo taj neki prijateljski odnos, tako da imamo planova samo da prođe sve ovo prvo, mada se mi mu malo šta pitamo – rekao je Sulejmani.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fatmir Sulejmani // OFFICIAL (@sulejmani_official)

Fatmir Sulejmani je rođen 1995. godine u Brčkom. Odrastao je  u muzičkoj porodici. Njegov otac Suad je,  također, muzičar koji je ljubav prema pjesmi prenio i na svoje sinove,  Mejdija i  Fatmira.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fatmir Sulejmani // OFFICIAL (@sulejmani_official)

Sulejmani je prvi singl objavio u oktobru 2016. godine. Riječ je o pjesmi „Kad se duše sretnu“.  Novu pjesmu objavio je  u februaru 2017. godine kada je promovisao singl „Srce ne broj kilometre“. U septembru iste godine je objavio pjesmu „Dva ludila“, dok 2018. “Srce ranjeno”  i 2019. “Ukus žene” duet sa Gocom Tržan.

(E.Dž)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti