Jennifer Garner zabrinula fanove: Ovo je grozno za gledati

Piše: Preuzeti tekst

Prethodna godina za sve je bila izazovna. Pandemija i mjere koje su uslijedile kao zaštita od Covida-19, mnogima su pale izrazito teško što je u konačnici utjecalo i na psihičko zdravlje brojnih. Uzevši u obzir navedeno, kao i činjenicu da joj je bivši suprug, 48-godišnik Ben Affleck, s kojim ima troje djece – 15-godišnju Violet, 12-godišnju Seraphinu i osmogodišnjeg Samuela, prošle sedmice prekinuo jednogodišnju vezu s mlađom Kubankom Anom De Armas, zbog čega se ona opet našla u središtu medijske pažnje, ne čudi da se 48-godišnja Jennifer Garner slomila pred kamerama plačući i ujedno zabrinuvši pratitelje.

Naime, tokom vikenda, glumica je putem Instagram live-a ugostila prijateljicu Chelsea s kojom je imala online seansu meditiranja, a u jednom trenutku, pred hiljadama obožavatelja koji su pratili live, Jennifer se rasplakala.

Suze su  joj nekontrolirano potekle niz lice, a pratitelji su ubrzo zabrinuto počeli postavljati pitanja.

“Šta se ovdje događa”, “Očito prolazi kroz neki jako težak period”, “Jennifer jesi li dobro”, “Izgleda toliko loše”, “Ovo je grozno za gledati'”, samo su neki od komentara koji su se pojavljivali prilikom livea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)


Iako je nakon seanse komentirala s prijateljicom kako joj je prethodna godina bilo izrazito izazovna jer ju je provela unutar četiri zida vlastitog doma gdje je bila s troje djece, 48-godišnjakinja nije išla u detalje emotivnog sloma, pa su mnogi pratitelji isti povezali i s Benom prekidom veze koja je cijelih godinu dana intrigirala javnost.

Izvor: Story

Pročitajte još